- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

Mayakirja kustannus

Mayakirja kustannus - Rekisteritiedot | Suomen Asiakastieto Oy

 
2.12.2019 - Mayakirja kustannus. Y-tunnus: 3101968-7; Maa: Suomi; Postiosoite: Kivakatu 14 A 16, 15210 Lahti; Puhelin: 044 200 3207
 
Tällä hetkellä on saatavana kaksi kirjaa trilogiastani eli kolmen kirjan sarjasta, jotka romaanimuodossa ovat johdatus tuhansia vuosia vanhaan yksinkertaiseen matematiikkaan ja geometriaan. Nämä perustuvat olemassa olevista rakennelmista määritettyihin arvoihin ja tuoteavaruus käsitteeseen. Tuotearvoavaruus muodostui lukemattomien tuotteiden suunnittelusta ja niistä tehtyihin sarjatuotepäätelmiin. MIksi minä en tiedä toista, jos minä tiedän yhden varmuudella? Fysiikkana kirjani jatkavat tapaa määrittää ilmiöitä valonnopeuteen perustuvana. Tapa, jota tuntemamme suhteellisuusteoria ei kykene tekemään. Laskentani perustuu silti suhteellisuusteoriaan ja muinaisuudessa oli myös käytössä tarkasti SI-järjestelmämme mukainen määrittämistapa. Painon yksikkö perustui vastaavasti veden tiheyteen, kuten me olemme määrittäneet kilogramman painon.
 
 
Haluatko tehdä oman ensimmäisen kirjan tai julkaista pienessä mittakaavassa kirjoja. Kauttani se onnistuu jopa 70 % edullisempaan hintaan kuin tunnettujen kustantajien kautta. Tämä, kun verrataan halvinta tarjolla olevaa siihen, minkä voin tarjota nopeammalla aikataululla tarvittaessa. Vaikkapa päivässä tarvittaessa näin toimia.
Nettisivustolla on laskentamahdollisuus, jolloin vaikkapa 216 sivuinen kirja kovalla kannella kiiltävällä kuvalla maksaa kirjakaupassa 22 euroa. Siitä saatava myyntipalkkio on hieman yli kaksi euroa. Te saatte tämän kirjan hintaan 10 euroa ja voitte itse pitää loput palkkiona. Tietenkin vain, jos haluatte myydä ja kykenette kirjallenne tämän tekemään. Itsellenne pienen erän haluamalla kirjan hinnaksi jää noin 16 euroa. Mutta, tehän sen päätätte kenen kustantaman kirjan haluatte.
Kirjankustanteestani muille tehtynä, minä annan pian esimerkin sivuillani ja kerron enemmän kirjoittamistani kirjoista, jotka julkisesti olen esittänyt 17.11 2020. Kuten huomaatte, olen tullut kaapista esiin kirjojeni kanssa hetki sitten. Tänään 18.11 2020 on näiden kirjojen kuvaus pienessä studiossani.
Tulemalla tiimiin, me voimme yhdessä luoda portaalin kirjojen jakamiseksi. Ainakin meillä on mahdollisuus keskustella tästä vaihtoehdosta, joka ei maksa mitään.
 
 
Mayakalenterin päättyminen I
Tietoisuuden kasvaminen
 
Kirja vie johdatuksena siihen, kuinka mahdottomalta kuulostava sisäinen universaalin tietoisuuden kasvu saa alkunsa. Louvren taidemuseon asiantuntija astuu maailmaan, joka avaa menneisyyden haavat, joihin on saatava oikaisu ajassamme. Jeesuksen todistamiseen on kulunut 2000 vuotta, siihen vastausta saamatta. Kenenkään estämättä Jeesukseen uskomista. Korkeakulttuurien tehtävä ei ole todistaa Jeesuksen menneessä oleminen, eikä omien olemassaolemisiensa vähätteleminen. Kirjasarja on samalla rakkaustarina kahden ihmisen välillä, joiden olemassaolon oikeutusta ollaan horjuttamassa.
Me täällä Pohjolassa olemme merkittävässä asemassa tässä. Lukemalla olet mukana tässä prosessissa.
 
Mayakalenterin päättyminen II
Leonardon kosto
 
Tässäkin kirjassa analysoidaan Leonardo da Vincin töitä, jotka tiedeyhteisöltämme ovat jääneet huomaamatta. Vatikaani käynnistää jumalaisen pelin tietoisuuden kasvun kadottamiseksi, kuten se oli mukana hävittämässä Alexandrian kirjaston jäljellä olevat kirjat 400 000 - 700 000 kirjakääröä. Samoin he tekivät intiaanien kirjallisuudelle Amerikan mantereella. Kirjasarjani fakta on fiktiota vahvempi ja johtaa uudenlaiseen tapaan tarkastella tapamme rinnalla ilmöitä ja laskentaa ilman kaavoja eli luonnon tuntemalla tavalla. Universaalina laskentana se on suoraan käytettävissä missä tahansa universumissa.
 

Back_Arrow.jpg

18.11.2020*17:15
www.karikolehmainen.com
epcalculation@gmail.com