- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

english_translation.jpgNosto-orsi piirustus 500 kg - 2 m

Nosto-orsi_piirustus_500_kg_2_m.jpgNopein ja edullisin tapa valmistuksen aloittamiseksi tukevalle nosto-orrelle, joka käytännössä soveltuu mihin tahansa paikkaan käytettäväksi. Täydellinen työpiirustus, jonka monistatte yrityksenne käyttöön. Tuotteen vaatima tieto tuotepaketin mukana.

Euro - DIN standardien mukaisesti

Paino 31 kg

Tilausnumero 250

Hinta 100 €

Tuotepiirustuksen ostettuanne ensimmäisen valmistetun tuotteen kustannukseksi tulee ostetun tuotteen kustannus sivukustannuksineen. Tämän jälkeen valmistettavien tuotteiden kustannus on murto-osa ostetusta tuotteesta. Tuotteilla on työllistävä vaikutus henkilöstöllenne ja siihen paljonko olette valmis heittämään rahaa hukkaan. Ajatelkaa myös sitäkin puolta, mihin valmistamanne tuotteet saattavat yrityksenne johtaa. Me olemme toteuttaaksen tuotetarpeenne monipuolisesti, josta nyt nähtävilla olevat tuotteet ja säännöllisesti lisättävät tuotteet antavat teille suunnan.

Ottakaa yhteys mayakirja@gmail.com ja saatte tilitiedon.  Meille tärkeätä on tietää, kenelle tuotepiirustuksemme menee. Tämä auttaaksemme valmistavaa yritystä tarvittaessa.

Tuotteen oikein suoritettu valmistaminen ja sen turvallinen käyttö on tärkeää kaikille tuotteen kanssa tekemisissä oleville. Konsulttina olemme käytössänne yhtä lähellä kuin tietokoneenne tai puhelimenne.


Back_Arrow.jpg

7.12.2022*13.41) (250)
www.karikolehmainen.com
Mayakirja@gmail.com
Puhelin: + 358 44 200 3207