- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

Ulkovaraston maalaaminen

Varaston_maalaus.jpg

Ulkovaraston maalaaminen tehdään lämpimänä vuodenaikana, jolloin se tyhjennetään vaikkapa terassin katoksen alle ja arvokkaat tavarat tuodaan sisälle turvaan. Tämän jälkeen harjataan tila tomusta, hämähäkinseiteistä ja niin edelleen. Tässä tapauksessa hiiret olivat tehneet tarpeensa hyllyille. Olihan varastotilaa pidetty elintarvikkeiden varastointiin, kuten mullasta päätellen perunasäkkien säilytystilana.

Ennen maalausta pinnat on käyty karkealla hiekkapaperilla läpi. Näin poistuivat pahimmat pinttymät ja puusta irti olevat terävät tikut. Maalina on käytetty edullisesti saatavia maaleja, pääasian oltua siistin tilan luominen. Kulutuskestävyys lattialle saatiin autotalliin tarkoitetusta suurikokoisesta kumimatosta. Maton voi vetää pihalle roskineen ja muine likoineen pestäväksi niin halutessa.

Lopputuloksena syntyi siisti varastotila, joka on valoisa ja josta tavaroiden löytäminen ja hakeminen on miellyttävää monessa merkityksessä. Siisti maalattu varastotila nostaa omaa elämisen tasoa ja saattaa yllättää naapurin tilan nähdessään. Loput maakellarin tuoksusta poistui seuraavan vuoden aikana.

Back_Arrow.jpg

9.11.2022*15:59 (43995)
Lahden remontti- ja koontipalvelu
www.karikolehmainen.com
kari.kolehmaisen@gmail.com
Puhelin: 044 200 3207