- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

Autokatoksen seinän korjaaminen

Autokatos_A_talo.jpg

Nuori nainen peruutti autokatoksesta automaattivaihteisella autolla kaasuttaen. Valitettavasti vaihteen asento oli eteenpäin, joten katoksen laudoitus murtui auton keulan kohdalta. Katoksen seinällä oli ikää vuosikymmeniä, joten vaihdoimme laudoituksen kuvassa olevan puun varjoon saakka ja maalasimme vastaavalla värillä kuin vuosikymmeniä aikaisemmin oli maalattu.

Valokuvasta näkee korjatun seinän värisävyn ero, joka myöhemmin on mahdollista tasoittaa maalaamalla loput seinästä samalla maalilla. Nyt tehty työ koski ainoastaan vahingoittunutta seinän osaa. Siistin naularivin suoraan menevänä saa pingoitetun narun avulla, joka pingoitetaan etukäteen.

Maalattaessa pystyssä olevan puun alimmaista pintaa ei maalata, sillä puu kuivuu tätä kautta. Tämän ohjeen antoi eräs maalarimestari televisiosta nähtynä. Hän veisti puukolla vanhasta talosta maalatun puun palan ja näytti tummentuneen puun värin. Sitten hän veisti vielä vanhemmasta talosta puupalan maalaamattomana ja se oli paremmassa kunnossa.

Back_Arrow.jpg

19.11.2022*21:03 (44005)
Lahden remontti- ja koontipalvelu
www.karikolehmainen.com
kari.kolehmaisen@gmail.com
Puhelin: 044 200 3207