- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

english_translation.jpgSeinämuotti puurakenteisena piirustus

Seinamuotti_piirustus_puurakenne.jpgPuurakenteinen seinämuotti teräs ansaalla. Piirus-tuksessa on kuvaus käytetystä puumateriaalista, sekä lämmitystehon tarve kylmiin olosuhteisiin. Piirustuksessa kuvataan myös lämmityslankojen asentaminen ja tarvittava teho kylmissä olosuhteissa. Lämpimissä olosuhteissa lämmitystä ja muotin eristä-mistä ei tietenkään tarvita.

Monessa maassa on alkeellista rakentamisen tekno-logiaa, joten piirustuksen rakenne on edistyksellinen monessa tapauksessa.

Entä rakentajalle, joka valmistaa talonsa betonista? Onhan paikalla valamalla tehtyjä taloja kaikkialla maailmassa. Muotin pituus määritetään nostokapasiteetin ja tarvittavien muottien mukaisesti.

Ansaan voi valmistaa myös puutavarasta, varmistamalla suoruuden sopivalla teräksellä. Näissä asioissa olemme apuna, mittavana tietoutena muottien mitoittamisen perusteista, eri puolille maailmaa tehtyinä toimituksina.

Seinamuotti_valokuva_a.jpgtilausnumero 44129

Hinta 100 €

Ottakaa yhteys mayakirja@gmail.com ja saatte tilitiedon.  Meille tärkeätä on tietää, kenelle tuotepiirustuksemme menee. Tämä auttaaksemme valmistavaa yritystä tarvittaessa.

Tuotteen oikein suoritettu valmistaminen ja sen turvallinen käyttö on tärkeää kaikille tuotteen kanssa tekemisissä oleville. Konsulttina olemme käytössänne yhtä lähellä kuin tietokoneenne tai puhelimenne.

.

 

Back_Arrow.jpg

29.12.2022*12.131 (44129)
www.karikolehmainen.com
Mayakirja@gmail.com
Puhelin: 044 200 3207