- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

Back_Arrow.jpgRemontti- ja koontipalvelu Lahdessa

Vuokrattava kotimies toisen rinnalle tai ainoaksi tueksi

+358 44 200 3207

Remonttialan ammattilainen vaimolleen; "Tiedän kyllä aikeesi sanoa, etten tee näin huolellista työtä kuin tässä asunnossa näemme."

 

 Olohuone_Impivaara_small.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Kodinkalusteiden nouto- ja koontipalvelu Lahden talousalueella Päijät-Hämeessä. Tämän lisäksi monipuolinen pikkuremonttien tekeminen kotitalouksille, niin avustavana työnä kuin myös kokonaisuuksien toteuttajana. Soittakaa ja kysykää lisää, mutta tutustukaa ensin tekemiini töihin sivustollani.

Eräs asunnon remontti tuotti tuntuvan myyntivoiton vaikeasti myytävässä talossa ja taloustilanteessamme pidentyneinä myyntiaikoina.

 Puh. 044 200 3207

 

 
 

Muuttoapu.jpg

Muuttoapu pienmuuttoihin

Edullisesti pienimmät tavarat siirrettynä vuokratulla kuo-mullisella peräkärryllä ja suuremmat pakettiautolla tai kuorma-autolla.

 

Pesuhuoneen_kalusteiden_kiinnittaminen_pieni.jpg

Pesuhuoneen kalusteiden kiinnittäminen

Suihkutilan väliseinän kokoaminen ja paikalleen asenta-minen. Samoin pesuallaskaapiston asentaminen seinään.

 

 

Maalaus_sisaantulon_katossa_pieni.jpgSisääntulon katon maalaus

Katon maalaus tekee sisääntulon valoisemmaksi ja antaa siistin kuvan asunnon edessä. Kuvassa tummentunut ohut maalikerros ja vieressä kerran maalattu uusi sävy. Tätä voi edelleen vaalentaa toisella maalikerroksella. Toinen maa-lauskerta on noin 50 prosenttia nopeampi kuin ensim-mäisellä maalikerroksella.

 

 Rinteen_raivaaminen.jpgRinteen raivaaminen roskista ja puujätteestä

Asumisviihtyvyyden lisäämiseksi tehtävät työt ovat mieluisia suorittaa. Valokuvan jyrkkä rinne oli 35 vuotta siivoamatta, mutta alaosaa oli joitakin kertoja siivottu. Työn jälkeen roskien ja jätteiden vieminen kaatopaikalle päättää useimmat tekemäni työt.

Puun_kaataminen_pieni.jpgPuiden kaataminen

Valokuvassa varmasti suurikokoisin puu, jonka kaadan siinä tapauksessa, että puun kaatumissuunta on vapaa ja puu on selvästi kallistunut kaadettavaan suuntaan. Muuten jätän kaatamisen ammattilaisen tehtäväksi.

 

Lumen_pudotus_katolta_pieni.jpg

Lumen pudotus katolta

Erityisesti matalampien omakoti- ja rivitalojen katolta, unohtamatta kesämökkejä ja niin edelleen. Lumisina talvina painava lumimassa rasittaa etenkin kattojen kannatta-mattomia ulokkeita, jotka taipuvat ja näin voivat saada vahinkoa aikaan.

 Kesäkalusto purettu ja pesty talvisäilytystä vartenKesakalusto_purettu_ja_pesty_pieni.jpg

Kesäkaluston säilytys purettuna pienissä tiloissa säilyttäessä. Kaikki osat tallessa olevina kokoaminen tapahtuu jokseenkin vaivattomasti. Tosiasiassa ruuvit toisinaan korkkaavat, jotka ovat osaavien käsien korjattavissa.

Back_Arrow.jpg

19.11.2022*12.36 (43995)
Lahden remontti- ja koontipalvelu
www.karikolehmainen.com
kari.kolehmaisen@gmail.com
Puhelin: 044 200 3207
9.11.-22