- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

Trukkikoukku piirustus 1000 kgenglish_translation.jpg

Trukkikoukku_piirustus_1000_kg.jpgNopein ja edullisin tapa valmistuksen aloittami-seksi trukkikoukulle, joka käytännössä soveltuu kaikille trukeille. Täydellinen työpiirustus, jonka monistatte yrityksenne käyttöön. Tuotteen vaati-ma tieto on tuotepaketin mukana.

Euro - DIN standardien mukaisesti

Paino 10 kg

Order number 44082

Hinta 100 €

Tuotepiirustuksen ostettuanne ensimmäisen valmistetun tuotteen kustannukseksi tulee ostetun tuotteen kustannus sivukustannuksineen. Tämän jälkeen valmistettavien tuotteiden kustannus on murto-osa ostetusta tuotteesta. Tuotteilla on työllistävä vaikutus henkilöstöllenne ja siihen paljonko olette valmis heittämään rahaa hukkaan. Ajatelkaa myös sitäkin puolta, mihin valmistamanne tuotteet saattavat yrityksenne johtaa. Me olemme toteuttaaksen tuotetarpeenne monipuolisesti, josta nyt nähtävilla olevat tuotteet ja säännöllisesti lisättävät tuotteet antavat teille suunnan.

Ottakaa yhteys mayakirja@gmail.com ja saatte tilitiedon.  Meille tärkeätä on tietää, kenelle tuotepiirustuksemme menee. Tämä auttaaksemme valmistavaa yritystä tarvittaessa.

Tuotteen oikein suoritettu valmistaminen ja sen turvallinen käyttö on tärkeää kaikille tuotteen kanssa tekemisissä oleville. Konsulttina olemme käytössänne yhtä lähellä kuin tietokoneenne tai puhelimenne.


Back_Arrow.jpg

7.12.2022*14:34 (44043)
www.karikolehmainen.com
Mayakirja@gmail.com
Puhelin: +358 44 200 3207