- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

english_translation.jpgNosto-orsi piirustus 10 000 kg - 8 m

Nosto-orsi_10t_8m_2025.jpgNopein ja edullisin tapa valmistuksen aloittami-seksi nosto-orrelle, käytettäväksi erikokoisten betonielementtien nostamiseen. Tuote ei sovellu kylmissä olosuhteissa käytettäväksi, eikä jatkuvaan täyteen kuormitukseen. Työpiirustuksen modifioitte ja monistatte yrityksenne käyttöön. Tuotteen vaatima tieto on tuotepaketin mukana.

Euro - DIN standardien mukaisesti

Paino 750 kg

Order number 44088

Hinta 100 €

Tuotepiirustuksen ostettuanne ensimmäisen valmistetun tuotteen kustannukseksi tulee ostetun tuotteen kustannus sivukustannuksineen. Tämän jälkeen valmistettavien tuotteiden kustannus on murto-osa ostetusta tuotteesta. Tuotteilla on työllistävä vaikutus henkilöstöllenne ja siihen paljonko olette valmis heittämään rahaa hukkaan. Ajatelkaa myös sitäkin puolta, mihin valmistamanne tuotteet saattavat yrityksenne johtaa. Me olemme toteuttaaksen tuotetarpeenne monipuolisesti, josta nyt nähtävilla olevat tuotteet ja säännöllisesti lisättävät tuotteet antavat teille suunnan.

Ottakaa yhteys mayakirja@gmail.com ja saatte tilitiedon.  Meille tärkeätä on tietää, kenelle tuotepiirustuksemme menee. Tämä auttaaksemme valmistavaa yritystä tarvittaessa.

Tuotteen oikein suoritettu valmistaminen ja sen turvallinen käyttö on tärkeää kaikille tuotteen kanssa tekemisissä oleville. Konsulttina olemme käytössänne yhtä lähellä kuin tietokoneenne tai puhelimenne.


Back_Arrow.jpg

12.12.2022*12.13 (44088)
www.karikolehmainen.com
Mayakirja@gmail.com
Puhelin: 044 200 3207