- Kari kolehmainen Samaa tarkoittava suhdelaskenta

Brasilian pyramidit 3000 eaa.english_translation.jpg

Brazilian Pyramids 3000 BC.

Useat tuntevat vain Egyptin kolme suurta pyramidia ja Meksikosta löydetyt, mutta usealla ei ole ajatustakaan kaikkialta maailmasta löydetyistä pyramideista. Jotkut pyramideista ovat valmistettu ennen Egyptin pyramideja. Artikkelissa mainitut pyramidit eivät ole silti maailman vanhimmat, vaikka kirjoitus näin antaa ymmärtää. Paljon vanhempia on todistetusti löydetty maapallolta mm. Japanista.

Brasilia

"Arkeologit ovat löytäneet maailman vanhimmat pyramidit Atlantin rannikolla Etelä-Brasiliassa (Santa Catarina). Brasilian pyramidit ovat jopa 3000 vuotta vanhempia kuin löydetyt Keski-Amerikassa.

Ajoitettuna 3000 eea., vanhin Brasilian pyramideista on satoja vuosia vanhempi Egyptin ensimmäisiä pyramideja. Valmistustekniikat olivat myös huomattavasti toisistaan poikkeavat, jokaisen egyptiläisen pyramidin ollessa rakennettu yhtenä toimenpiteenä, kun taas Brasilian pyramidit ovat rakennettu useassa vaiheessa, mahdollisesti useiden kymmenien tai jopa vuosisatojen aikana. Ja toisin kuin Egyptin kivi pyramidit, Brasiliassa niitä rakennettiin yksinomaan simpukoista. Siksi arkeologit eivät olleet aiemmin oymmärtäneet, mitä ne olivat. Vuosia oli ajateltu, että paikat olivat yksinkertaisesti valtavia  kasoa asutuksen kotitalousjätettä.

Tutkimus viime vuosien aikana on osoittanut, että "paikat antiikin roskaa", olivat itse asiassa tarkoituksella rakennettuja neliön muotoisia rakenteita pyramidimaisena suunnitteluna. Arkeologit arvioivat, että alun perin oli noin tuhat Brasilian pyramidia - jotkut ilmeisesti 5000 vuotta vanhoja, toiset vähemmän."

 

Translated from the Independent

Back_Arrow.jpg

16.4.2015*09:40 (599 - 949)
www.karikolehmainen.com
epcalculation@gmail.com